La mulți ani, om frumos!

L a mulți ani e tot ce pot să-ți spun,

A  cum când ziua ta îmi bate-n ușă,

M  ă rog să-ți fie viața în culori și-n drum,

Î  n inimă, și-n suflet, să mai pui o tușă

I  ntensă de albastru și de mov,

Ț  inute într-o mare de iubire;

A  șa ca, draga prietenă, te rog,

P  rimește gândul meu de fericire!

E  scos din marea de iubire și noi toți

T  e salutăm, urăm, și-ntr-o sclipire

R  ămânem lângă tine, iar, de poți,

E  simplu, să ne spui mereu că ești…iubire!

 

La mulți ani, Lămâița! Să fii fericită, sănătoasă, să te bucuri de tot ce ai și să scrii pe blogul tău tot ce dorești, pentru că noi știm că pentru tine  viața e  în culori!

lamaiemirela

8 Comment

 1. Ce urare frumosă pentru un om frumos! La mulţi ani!

  1. Adriana says: Răspunde

   Mulțumim, mă bucur că-ți place! LĂMÂIȚA E UN OM SPECIAL, PE CARE NU-L CUNOSC DE MULT TIMP DAR PARE CĂ MĂ-NȚELEGE ATÂT DE BINE, ÎNCÂT EU NU POT SĂ NU LAS ÎNSEMNAT ACEST LUCRU. Hai, că s-a speriat și tastatura, dar nu mai sterg că și asa sunt in criza de timp. Pup, potecuța! Cu foc!

  2. Lamiita Petre says: Răspunde

   Multumesc frumos. Adriana m-a facut sa ma simt speciala astazi.

 2. Lamiita Petre says: Răspunde

  Chiar nu-mi gasesc cuvintele, nici nu sunt o maestra a cuvintelor, dar mi-as dori sa pot exprima bucuria pe care mi-ai facut-o. Iti multumesc, ma simt onorata si coplesita. Ai impletit cele mai frumoase cuvinte in urarea pe care mi-ai facut-o. Tot ce e mai bine pentru tine, Adriana.

  1. Adriana says: Răspunde

   Lămâița, în primăvară se fac 4 ani nesperați de când bântui virtualul și încerc să mă prind cum funcționează. Nu reușesc mereu, așa că mă las pradă cuvintelor și încerc să ghicesc oamenii de dincolo de ecran. Dar nu în forma lor firească, așa cum facem noi când ne privim față în față, la o cafea, ci aceea de chimie a cuvintelor, ale gesturilor simple, chimia unei litere calde, a unui „zâmbet” primit la timp. Nu cred în cititul din reciprocitate, deși se practică și e util, cred în semnele care unesc. Tu ai venit pe blogurile mele, ca de nicăieri și, desi se vede că nu sunt tocmai activă, asa cum eram in trecut, din motive care nu tin numai de mine, ție nu ți-a păsat, ai revenit că ai vrut s-o faci, iar pe mine m-ai cucerit cu totul, definitiv. Apoi, am început sa te observ pe fb, mereu generoasa cu ceilalti, mereu cu un cuvant bun, mereu cu un ajutor de dat. Si atunci, nu stiu cum sa-ti spun, dar meriti mai mult decat niste cuvinte doar ale tale, pentru ca ceea ce ti-am scris acum, e doar o parte din frumosul pe care l-ai lasat la mine in suflet. Iți doresc sa fii fericita și sa izbândesti in tot ce faci.

 3. Nicoleta Ionita says: Răspunde

  Uite cum știi tu, Adriana, să faci oamenii fericiți!
  La mulţi ani, Lămîița! Visele frumoase să-ți devină realitate, iar realitatea să-ți fie de vis!

  1. Adriana says: Răspunde

   Da, Lămâița e încă un om frumos,un scorpion veritabil, asa cum esti tu și Mihai, Olimpia sau Crina, prietena mea. Oameni cu care funcționez fără să mă străduiesc prea mult. Ea m-a făcut fericită cu fiecare semn pe care l-a lasat aici sau pe înșiră-te mărgăritare, pe catchy sau pe fb, fără să aștepte ceva în schimb, fărpă să se supere că întârzii cu răspunsul, fără să mă facă să simt că perioada prin care trec mă lasă fără cei obișnuiți ai blogului. La mulți ani, vouă!

 4. Nu-mi amintesc sa-mi fi spus cineva asa cuvinte frumoase, cum ai facut-o tu, Adriana. Nici chiar iubitii mei care au dorit sa ajunga la inima mea sau cu atat mai mult cei care au dorit sa ajunga in patul meu( de obicei, aia stiu sa minta frumos, sa te ia prin invaluire :)) M-ai facut sa ma simt speciala, insa eu te-am remarcat dintr-o mare de oameni inainte de asta. Imi voi potoli setea de frumos, ori de cate ori voi ajunge in poiana ta de margarite fiindca sunt florile mele preferate.

Lasă un răspuns